voor een veiligere omgeving

Zorghulp medewerkers

Zorgondersteuner
Een zorginstelling zou een plek moeten zijn waar iedereen, patiënten, bezoekers en personeel zich continue veilig voelt. Sure Toezicht & Veiligheid helpt zorginstellingen om het veiligheidsgevoel te vergroten. De zorg is een locatie waar veel gebeurt. Zorgmedewerkers, patiënten en bezoekers worden steeds vaker geconfronteerd met heftige emoties of zelfs bedreigingen met agressie-uitingen. Binnen de zorg ligt zorg en veiligheid dicht bij elkaar en hebben zorginstellingen te maken met verhoogde veiligheidsrisico's. Risico's die er eigenlijk niet horen te zijn.

ONZE ZORGondersteuners
Sure Toezicht & Veiligheid beschikt over ervaren medewerkers, die de praktijk door en door kennen. Onze toezichthouders zijn in staat om op adequate wijze te handelen bij situaties, zoals omgang met gedrag dat voortkomt uit medicijn- of drugsgebruik. 
Zo hebben al onze medewerker een gastvrije, maar vooral ook service gerichte uitstraling. Daarnaast beschikken zij over zeer goede communicatieve vaardigheden en zijn in staat om te gaan met lastige en vaak emotionele situaties.

Sure Toezicht & Veiligheid

Postbus 456
4460 AW Goes

Postbus 1103
3260 AC Oud-Beijerland

T: 087-7849394
M: 06-48017773

info@suretoezichtenveiligheid.nl